Natuurlijk
Langlaar

Momenteel geen woningen in verhuur

Door de speelse positionering van de woningen in kamer Langlaar ontstaat een knusse woonbuurt met een herkenbaar hart.

Bij de oude eikenboom komt een centrale ontmoetingsplek. In deze kamer komen 23 eengezinswoningen verdeeld in 14 hoekwoningen en 9 tussenwoningen. En een appartementengebouw van drie woonlagen met 11 3-kamer appartementen van 64 m2.

Eengezinswoningen
[Type 200-5058 hoek- en tussenwoningen]

Deze  eengezinswoningen hebben een oppervlakte van 80 m2. Op de begane grond kom je de woning binnen via de hal. In de hal is het toilet, de meterkast, de technische ruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping. Via de hal kom je in de woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping zijn 2 ruime slaapkamers en de badkamer.

Eengezinswoningen
[Type 200-5498 hoek]

Deze eengezinswoningen hebben een oppervlakte van 87 m2. Op de begane grond kom je de woning binnen via de hal. In de hal is het toilet, de meterkast, de technische ruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping. Via de hal kom je in de woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping zijn 2 ruime slaapkamers en de badkamer.

Eengezinswoningen
[Type 202-5058 hoek- en tussenwoningen]

Deze  eengezinswoningen hebben een oppervlakte van 119 m2. Op de begane grond kom je de woning binnen via de hal. In de hal is het toilet, de meterkast, de technische ruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping. Via de hal kom je in de woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping zijn 2 ruime slaapkamers en de badkamer. Op 2e verdieping zijn nog eens twee grote slaapkamers en een grote overloop. 

Appartementen
[Type GK201 en GM202]

De 11 appartementen liggen op de begane grond, 1e, 2e verdieping en 3e verdieping van het gebouw. Ze hebben allemaal een oppervlakte van 64 m2. De hal van het appartement geeft toegang tot twee slaapkamers, de badkamer, een apart toilet, meterkast en berging. Uiteraard ga je ook via de gang naar de woonkamer en open keuken. Vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken.

Ontdek de
andere kamers

Kamer I_Blok A_galerijzijde_V1 LR

Natuurlijk 
Eikberg

Natuurlijk 
Overakker

Kamer J_zijgevel rechts LR

Natuurlijk
Noordhoek

Huur jij in de natuur?
Meld je aan

Voor vragen:
Nieuwbouw Makelaars
040-2696944
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl


Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed