Locatie

Buurtschap te Veld is samenwonen in het groen op een nieuwe en eigentijdse manier

Aan de rand van Eindhoven

Buurtschap te Veld wordt gerealiseerd aan de noordkant van Eindhoven. Nabij de Castiliëlaan verrijzen de 670 woningen in de groene omgeving.  Natuurlijk te Veld biedt in totaal 101 woningen aan binnen het buurtschap.

Binnen 20 minuten
in de stad

Middels de nabijgelegen HOV-busverbinding ben je in 20 minturen midden in het centrum van Eindhoven. Buurtschap te Veld beschikt ook over deelhubs waar diverse vormen van deelvervoer worden aangeboden zoals auto’s, fietsen en scooters. Hiermee kunt u gemakkelijk gaan en staan waar u wilt. De dichtbijzijnde supermarkt bevindt zich op 5 minuten fietsafstand.

Schuur LR

Stap in een 
andere wereld

Wie afslaat naar een kamer, komt een andere wereld binnen. Een overgang van snel naar langzaam, van hard naar zacht, van bewegen naar wonen. De kamers zijn in principe autovrij. Natuurlijk kan er een verhuisbusje of ambulance komen, maar parkeren doe je in de aangrenzende parkeerruimte. In Buurtschap te Veld heb je dus niet je auto ‘voor de deur’. Op de parkeerruimtes, bij entree van de kamers, is ook ruimte voor deelauto’s en -fietsen en bijvoorbeeld voor een kluis voor pakketjes en een bolderkar om zwaardere spullen naar je woning te brengen. Samen met je kamer-buren kun je hier afspraken over maken.

Huur jij in de natuur?
Meld je aan

Lijkt het je wat om in deze natuurlijke buurt te wonen met de stad zo dichtbij? Meld je snel aan, dan houden we je op de hoogte.

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed